Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!

Reddish

Studio Rens

Reddish van Studio Rens. De prachtige Reddish collectie van Studio Rens is ontworpen door de Nederlandse Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren. De Reddish collectie bestaat uit twee vazen, een schaal en een kom van aardewerk. De tafelobjecten worden gemaakt in samenwerking met Cor Unum.  

Studio Rens heeft een bijzondere procedure voor het kleuren van de Reddish objecten. Ieder object wordt op een schaal met vloeibaar pigment geplaatst. De objecten zuigen het kleurpigment op waardoor de Reddish collectie van Studio Rens zichzelf kleur geeft, zonder tussenkomst van mensenhanden! Het kleurpigment maakt patronen op de Reddish objecten en dit proces kan maanden aanhouden. De poreusheid van het aardewerk van de vazen, schalen en kommen uit de Reddish serie van Studio Rens bepalen samen met de tijdsduur het uiteindelijke resultaat. 

De producten uit de Reddish collectie van Studio Rens zijn onderling te combineren tot één object of kunnen apart van elkaar gebruikt worden. Zo kan  het als gebruiksvoorwerp als vaas, schaal of kom dienen of is het juist een prachtig object om te zien! Met Reddish van Studio Rens haal je uniek Dutch Design in huis!

Reddish van Studio Rens wordt gratis verzonden!

Prijs

116.00

Uitvoeringen:

  • Reddish original: €116.00
  • Reddish vase up: €270.00
  • Reddish vase down: €270.00
  • reddish plate wide: €310.00

Specificaties

Naam: Reddish

Merk: Studio RENS

Ontwerper: Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren

Materiaal: Aardewerk


Naam: Reddish Original 

Kleur: Roze

Afmetingen: Ø 22 cm H 9 cm

Prijs: € 116,-


Naam: Reddish Vase Up 

Kleur: Roze

Afmetingen: Ø 22 cm H 42 cm

Prijs: € 270,-


Naam: Reddish Vase Down 

Kleur: Roze 

Afmetingen: Ø 22 cm H 42 cm

Prijs: € 270,-


Naam: Reddish Plate Wide 

Kleur: Roze

Afmetingen: Ø 54 cm H 9 cm

Prijs: € 310,-