Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!


Trefwoorden

MR B Robot,E15, | Weeks | David | Studio | ,Designaccessoires,Eiken,Woonaccessoires

Mr. B robot

E15

MR B Robot van E15 door David Weeks Studio. David Weeks staat bekend om zijn iconische Cubebots, welke zijn geïnspireerd op de Japanse Shinto Kumi-ki puzzels. De houten kubussen bestaan uit diverse delen welke onderling verbonden zijn met elastiek. Hiermee kan je oneindig veel combinaties maken. Ben je uitgespeeld? Dan berg je de puzzel als een kubus weer op. 

MR B Robot is het resultaat van een samenwerking tussen het Duitse E15 en de Amerikaanse David Weeks Studio. Deze grote vriendelijke robot is een nieuwe variant van de Cubebots en is geïnspireerd op een moderne designklassieker, de BIGFOOT tafel van E15. Een combinatie van het beste van twee werelden! MR B Robot van E15 heeft een opvallend formaat en is een speelse aanvulling op ieder interieur. Door het elastiek wat al zijn ledematen met elkaar verbindt, plaats je hem iedere keer in een andere positie. Ben je MR B zat? Ook hij is als een kubus op te bergen! 

MR B Robot van E15 wordt gratis verzonden!

Prijs

199.00

Uitvoeringen:

  • Mr. B robot: €199.00

Specificaties

Naam: MR B

Merk: E15 

Ontwerper: David Weeks Studio 

Materiaal: Massief, onbehandeld eiken 

Afmetingen: L 13,5 cm B 13,5 cm H 13.5 cm

Prijs: €199,-


Levertijd

1-2 dagen