Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!

L'oiseau

Vitra

L’oiseau van Vitra door Ronan & Erwan Bouroullec. De gebroeders Bouroullec staan bekend om hun ontwerpen waarin natuurlijke vormen en structuren vaak centraal staan. De vereenvoudigde weergave van een vogel is een welkome aanvulling op de collectie design woonaccessoires van Vitra, waaronder de Eames House Bird en Elephant. De L’oiseau wordt gefreesd uit blank essen en daarna gladgeschuurd, wat de houten design vogel van Ronan & Erwan Bouroullec een prachtig design object maakt!

Tegenwoordig zie je veel houten dierenfiguren in het interieur. Ze zijn een speelse aanvulling en maken je interieur persoonlijk. De L’oiseau van Ronan & Erwan Bouroullec is een tijdloze woonaccessoire en gaat generaties mee. De L’oiseau is van Vitra is oorspronkelijk uitgevoerd in blank essen. In deze uitvoering past de L’oiseau perfect binnen de laatste woontrends en een Scandinavisch interieur. 

Tip! Onlangs is de L’oiseau van Vitra ook geïntroduceerd als uitvoering van keramiek in diverse kleuren.  Uiteraard kunnen we deze, net als de gehele Vitra collectie, ook leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

De L’Oiseau van Vitra wordt gratis verzonden!


Prijs

105.00

Uitvoeringen:

  • L'oiseau: €105.00

Specificaties

Naam: L’Oiseau

Merk: Vitra 

Ontwerper: Ronan & Erwan Bouroullec 

Materiaal: Esdoorn 

Kleur: blank esdoorn 

Afmeting: L 24,5 en B 6 cm en H 15 cm

Prijs: € 105,-