Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!

Fein salade couvert

Ferm living

De Fein Salad Servers van Ferm living is een elegante aanvulling voor iedere eettafel. De messing slacouvert van Ferm Living heeft een eenvoudige belijning, maar is uitgesproken in het materiaalgebruik. De Fein Salad Servers van Ferm Living passen perfect in de huidige woontrends en een Scandinavisch interieur. 

Het geheim van zowel stylisten als foodies voor de juiste sfeer en aankleding van de eettafel zit in de details. Creëer deze sfeer zelf nu aan je eigen eettafel met de Fein Salad Servers van Ferm Living. Combineer het met andere messing design accessoires, diepe en vergrijsde tinten, marmer en blond hout. Geef je eettafel een eigentijdse en luxe uitstraling met de messing Fein Salad Servers van Ferm Living!

Tip! De Fein Salad Servers van Ferm Living zijn ook leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, bruiloft of nieuwe woning!


Prijs

47.00

Uitvoeringen:

  • 1 couvert: €47.00

Specificaties

Naam:  Fein Salad Servers 

Merk:  Ferm living

Materiaal: Roestvrij staal met Messing

Afmetingen: L 30 cm B 6 cm 

Prijs: € 47,-


Levertijd

1-2 dagen