Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!

Enoki

E15

Prachtige design bijzettafel Enoki van Philipp Mainzer voor E15. De Duitse architect Philipp Mainzer is de oprichter van luxe label E15 en is tevens de ontwerper van de Enoki tafels. De basiscollectie met marmeren bijzettafels is recentelijk uitgebreid met massief houten bladen. 

De Enoki bijzettafels zijn elegant en speels tegelijk. Ze gaan op een speelse manier om met materiaal, kleur en afmeting. Door de veelzijdigheid van de bijzettafels en de ruime keuze in kleur en materiaal, kunnen de Enoki tafels van E15 in ieder interieur toegepast worden. De tafels kunnen gegroepeerd als salontafel of los als bijzettafel gebruikt worden. 


Tevens is de Enoki tafel verkrijgbaar als volledig marmeren bijzettafel (Enoki Migoto) en als eetkamertafel met marmeren blad (Hiroki). Deze zijn, net als de rest van de E15 collectie, op aanvraag leverbaar. 


De Enoki tafel van E15 wordt gratis verzonden!

Prijs

prijs op aanvraag
Bel ons voor een prijs!

Specificaties

Naam: Enoki 

Merk: E15 

Ontwerper: Philipp Mainzer

Materiaal blad: eiken geolied, eiken wax, walnoot geolied, walnoot wax, eiken white wax, marmer wit, marmer grijs, marmer groen, marmer bruin en marmer zwart. 

Kleur onderbouw: gepoedercoated wit, grijs, zwart, donker grijs, blauw, mint, geel, roze, flame en red.

Afmetingen: Diameter blad : 40 cm, 55 cm, 70 cm. Diameter onderbouw: 21,9 cm, 32,4 cm, 40,6 cm. Hoogte: 30 cm, 40 cm, 60 cm

Prijs: op aanvraag