Op onze webshop vind je de op dit moment toonaangevende producten die volgens ons een absolute musthave zijn voor ieder interieur. Onze online winkel verandert zodra de trends veranderen!

Elevated vase

Muuto

Elevated vase van Muuto door Thomas Bentzen. Deze prachtige glazen design vaas van Muuto wordt met de hand gemaakt van mondgeblazen glas. Het glas wordt op een onverwachte manier gemixt met hout, wat zorgt voor een Scandinavische design uitstraling. De tegenstelling in de materialen van de Elevated vaas levert een spannend contrast op tussen licht/zwaar, transparant/gesloten en warm/koud. De Elevated vaas van Muuto is een prachtig object op zich en kan desgewenst worden gevuld met een bos bloemen of een paar enkele takken. 

De Kleuren van Muuto en de Elevated vaas zijn met zorg samengesteld en passen perfect binnen de laatste woontrends. De glazen vaas is ook mooi om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of nieuwe woning!

Tip! De Elevated vaas kan mooi gecombineerd worden met andere Scandinavische design producten van Muuto zoals de Silent vaas. Deze kan Carlos in Huis tevens op aanvraag tevens leveren, net als de gehele collectie van Muuto. 

De Elevated vaas van Muuto wordt gratis geleverd!


Prijs

99.00

Uitvoeringen:

  • Groen: €99.00
  • Roze: €99.00
  • Grijs: €99.00

Specificaties

Naam: Elevated vaas

Merk: Muuto 

Ontwerper: Thomas Bentzen 

Materiaal: Mondgeblazen glas en essenhout 

Kleur: Groen, Roze of Grijs 

Afmeting: Hoogte 21,9 cm en diameter 16,7 cm

Prijs: € 99,-